Á Bylgjulongd mikudagin 8. nov. 2017

Á Bylgjulongd mikudagin 8. nov. 2017

Dánial hugleiðir um munin á “Gamla Sáttmálanum” og “Nýggja Sáttmálanum”. Gud bleiv menniskja, við Jesusi, at uppfylla gamla sáttmálan. Fyri síðani at geva lív sítt okkara vegna. Vit fáa ævigt lív, við at trúgva á Hann. (skriftbrot: Luk. 1, 68-75; Róm. 5, 1; Heb. 1, 8-12). Poul Færø heldur fram um eyðmjúkleikan í tænastuni og arbeiðsháttin í 1. Pæt. kap. 5, samantvinna við 2. Kor. 1, 11-12, har Harrin sæst í okkum, Hann, ið gerð verkið. Eisini hvussu vit umgangast mótstøðumannin, undir kontrol av Honum, sum hevur sligið hann, við dømi um Elisa og árameiskan herin. Síðani um viðrakingina at liva í kærleika Kristusar, við dømum hvussu Jesus umgekst lærusveinarnar í mun til Judas – og Pætur – sum lýsir sinnalag Kristusar.

Vertur: Dánial á Dul Jacobsen
Lurta eftir sendingini her
Um tú vilt taka sendingina niður, so høgraklikka slóðina og vel “Save link as…” ella “Gem destination som…”

Skriva viðmerking