Á Bylgjulongd mikudagin 20. sept. 2017

Á Bylgjulongd mikudagin 20. sept. 2017

Dánial hugleiðir um munin at liva mótvegis bara at eksistera. Lýsir hetta við dømum í skriftini, m.a. við teirri samversku kvinnuni við Sikars brunn í Jóh. kap. 4. (onnur skriftbrot: Jóh. 14, 19; 2. Kor. 5, 15; Efs. 2, 1-10; Gal. 2, 19-20). Poul Færø hevur egna rannsakan í tænastuni á munni og nevnir Móses og Áron í hesum sambandi. Eisini um hvussu tað andaliga og tað nátúrliga/íborna arbeiðir ímóti hvørjum øðrum og um tað nýggja lívið í tænastuni fyri Gudi og hvørjum øðrum. (skriftbrot: Jóh. kap. 3 (Nicodemus) og kap. 4 (kvinnan við Sikars brunn); Róm. 12, 1-5 og vers 6 til 11)

Vertur: Dánial á Dul Jacobsen
Lurta eftir sendingini her
Um tú vilt taka sendingina niður, so høgraklikka slóðina og vel “Save link as…” ella “Gem destination som…”

Skriva viðmerking