Á Bylgjulongd mikudagin 13. sept. 2017

Á Bylgjulongd mikudagin 13. sept. 2017

Dánial lesur úr Jóh. kap. 6 við denti á vers 68: “Símun Pætur svaraði Honum: “Harri! Hvønn skulu vit fara til! ….” – og úr Róm. kap. 10 og tosar um Jesus sum tað veruliga lívsgevandi breyðið og frelsuna fyri ein og hvønn sum trýr. Poul Færø er upptikin av Ezekias í Esaias 38, 1-8, tá Ezekias verður sjúkur og grøddur aftur. Dvølur við tað at føla seg heima hjá Harranum og at vera í skjóli Hansara. Um tað nátúrliga lívið saman við Harranum og at vera viðkomandi í dagligum lívi. Til seinast um máttin í trúnni. (onnur skriftbrot: Heb. 6,10-11; Heb. 11,1-3; Róm 1, 1-4)

Vertur: Dánial á Dul Jacobsen
Lurta eftir sendingini her
Um tú vilt taka sendingina niður, so høgraklikka slóðina og vel “Save link as…” ella “Gem destination som…”

Skriva viðmerking