Stuttbylgjan mikudagin 23. aug. 2017 – (endursending frá 19. aug. 2015)

Stuttbylgjan mikudagin 23. aug. 2017 – (endursending frá 19. aug. 2015)

Samtalan er um merkingina av framsøgnini hjá Paulusi í 1 Kor. 2 um, “einki at vita millum tykkara uttan Jesus Kristus, og Hann krossfestan”, har innihaldið hevur týdningin av LÍVIÐ (sum streymar til okkum í gjøgnum Jesus Kristus) – og ER IKKI bara ein ímynd av krossmerkinum. Jesus er ikki krossfestur ella í grøvini ella á jørðini, men ER upprisin og í Himli og vit liva í og við honum. Tosa eisini um tað ávirkið evangeliið hevði á Paulusar lív, at hann hevði møtt Jesusi, hinum livandi. Umrøða somuleiðis skriftbrotið (2. Kor. 2, 11-12), sum dømi uppá nakað, ið ein kann liva eftir og liva í. (onnur skriftbrot: 1. Kor. 1, 27-31; 2. Kor. 1, 12)

Vertur: Dánial á Dul Jacobsen
Lurta eftir sendingini her
Um tú vilt taka sendingina niður, so høgraklikka slóðina og vel “Save link as…” ella “Gem destination som…”

Skriva viðmerking