Stuttbylgjan mikudagin 2. aug. 2017

Stuttbylgjan mikudagin 2. aug. 2017

Samtalan er um faðirsins kærleika, sum er fullkomin og altíð tann sami og sum vit skulu elska hvønn annan við. Hetta verður lýst í líknilsinum um hin mista seyðin, hin mista peningin og hin vilsta sonin í Luk.kap. 15. Her verða eyðkennini ella huglyndi hjá Gudi lýst, sum er tað sama við Heilaga Andanum í okkum, ið er Talsmaðurin, útheltur í hjørtum okkara. Tosa verður somuleiðis um kærleikan, sum er uppfylling lógarinnar, Róm. 13, 10. Eisini um at bera likam okkara fram sum livandi, heilagt og Gudi dámligt offur. Tá livandi gerð Hann seg sjálvan, við kærleiksrødd Sín ígjøgnum okkum millum menniskju. (onnur skriftbrot: Jóh.13, 34; 1. Jóh. 2, 7-8; 2. Jóh. 1, 5; Efs. 3, 15; 1. Kor. 14, 23-25; 1. Kor. 14, 37-40; 1.Kor. 12, 4-7)

Vertur: Dánial á Dul Jacobsen
Lurta eftir sendingini her
Um tú vilt taka sendingina niður, so høgraklikka slóðina og vel “Save link as…” ella “Gem destination som…”

Skriva viðmerking