Á Bylgjulongd hósdagin 1. juni 2017

Á Bylgjulongd hósdagin 1. juni 2017

Fyrst verður hugleitt um: Er Gud á trónuni enn. Maria Mørkøre og Kristian Hansen samtala síðani um tankarákið gjøgnum tíðirnar m.a. um sjálvsøkni, hugvísindi og lívsáskoðan, har menniskja setur seg sjálvt í miðdepilin (í fornuft og meining), og skúgvar Gud til viks sum sannleikan. Tosa eisini um hugsavning, mótvegis útsøgnini har “alt stendur stilt við fullari ferð” og um orðafelli, sum týska Elisabeth Noelle-Neumann kom við fyri góðum tredivu árum síðani, um “tøgn-spiralin” (The Spiral of Silence) – og um at tora og at hava dirvið, at liva tað sanna kristna lívið.

Vertur: Maria Mørkøre. Teknikari: Jógvan Dam Hansen
Lurta eftir sendingini her
Um tú vilt taka sendingina niður, so høgraklikka slóðina og vel “Save link as…” ella “Gem destination som…”

Skriva viðmerking