Á Bylgjulongd mánadagin 13. mars 2017

Á Bylgjulongd mánadagin 13. mars 2017

Fyrst hoyra vit eina samrøðu við Jeffrie Johannesen, Lamba, m.a. um hvat rørir seg í tí andaliga umhvørvinum har hann ferðast. Hetta er eitt innslag frá 17 ára føðingardegnum hjá Lindini, 21. jan. 2017. Síðani ringja vit til Joanita Zachariassen og hoyra um tríggjar Gospel & soul konsertir, ið hon saman við tónleikarum og back-sangarum úr Føroyum, fer at halda í “Tøting” í Gøtu, fríggjadagin 31. mars, kl. 21:00, í Reinsaríiðinum, Tórshavn, leygardagin 1. apr., kl. 20:00 og í Maggies, Nólsoy, sunnudagin 2. apr., kl. 20:00. Prísur kr. 150,00. Atgongumerkir kunnu keypast á: reinsariid.fo og gfestival.fo

Vertir: Tór Arni Samuelsen

Lurta eftir sendingini her
Um tú vilt taka sendingina niður, so høgraklikka slóðina og vel “Save link as…” ella “Gem destination som…”

Skriva viðmerking