Á Bylgjulongd fríggjadagin 10. mars 2017

Á Bylgjulongd fríggjadagin 10. mars 2017

Gestir eru Michael Miller, pastor í samkomuni Upper room, Denver, USA, og kona hansara Sara Miller. Tey greiða m.a. frá, hvat Gud hevur gjørt í teirra lívi; um teirra tænastu í fleiri samkomum í USA; um andaligar gávur Gud ynskir at geva menniskjum her á jørð og um tilelvingina, at tey komu til Føroya á profetisku stevnuna í Oasuni í Hoyvík 10.-11. mars 2017. Evnini á Profetisku stevnuni: Intro til tað profetiska – hvussu talar Gud. Hvussu praktisera vit tað profetiska. Tá tað ikki gongur sum eftir ánni við tí profetiska. Grøðingar møtið – Hví grøðir Gud?

Vertur: Tór Arni Samuelsen
Lurta eftir sendingini her
Um tú vilt taka sendingina niður, so høgraklikka slóðina og vel “Save link as…” ella “Gem destination som…”

Skriva viðmerking