Á Bylgjulongd mánadagin 6. mars 2017

Á Bylgjulongd mánadagin 6. mars 2017

Hans Berntsen kemur til Føroya 17.-21. mars 2017. Í hesum sambandi hoyra vit vitnisburðin hjá Mie Fog, ið varð grødd við forbøn og sum broytti lív hennara fult og heilt, (hetta er brot úr eldri sending frá 23-05-2008). Les meira um vitnisburðin hjá Mie Fog her. Kann eisini síggjast á youtube. Síðani hevur Preben Hansen: “Orð at grunda yvir”, um mótsetningin millum ráðharran, ið var ógvuliga ríkur í Luk. 18,18-25 og Zakeus í Luk. 19, 1-10. Til seinast ringja vit til Kurt Christensen, búsitandi í Nexø á Bornholm, har vit hoyra útlegging av líknilsinum um sáðmannin, ið fór út at sáað í Matt. 13, 18-23.

Vertir: Preben Hansen og Tór Arni Samuelsen

Lurta eftir sendingini her
Um tú vilt taka sendingina niður, so høgraklikka slóðina og vel “Save link as…” ella “Gem destination som…”

Skriva viðmerking