Á Bylgjulongd fríggjadagin 3. mars 2017

Á Bylgjulongd fríggjadagin 3. mars 2017

Fyrst hava vit vitjan av Jarle Waldemar úr Norge og hoyra um eitt skeið, sum hann fer at halda nú í vikuskiftinum fyri sunnudagsskúlalærarum o.ø., ið arbeiða við børnum og ungum. Jarle greiðir frá ymiskum tilfari, sum hann gerð í samband við hetta arbeiði v.m. Síðani hava vit vit vitjan av Shay Attias, ið virkar innan felagsskapin Shuva Global, ið m.a. hevur til endamáls at stuðla búsetingum í Samaria-økinum og hjálpa jødum, ið koma heim aftur til Ísrael o.a. Meira kunning á: www.shuvaglobal.com

Vertur: Tór Arni Samuelsen
Lurta eftir sendingini her
Um tú vilt taka sendingina niður, so høgraklikka slóðina og vel “Save link as…” ella “Gem destination som…”


Shay Attias, frá felagsskapinum Shuva Global og Heini Lützen tulkur í sendingini

Skriva viðmerking