Á Bylgjulongd týsdagin 28. feb. 2017

Á Bylgjulongd týsdagin 28. feb. 2017

Fyrst hoyra vit Tummas Jacobsen, um eina vitjan hjá Shay Attias, messianskur jødi, vegna felagsskapin Shuva Global, ið hevur til endamáls at stuðla búsetingum í Samaria-økinum og hjálpa jødum, ið koma heim aftur til Ísrael. Fundir verða í Østrøm, Tórshavn, hóskvøldið, 2. mars, kl. 20:00 og fríggjakvøldið, 3. mars, kl. 20:00 í missiónshúsinum í Miðvági. Síðani ringja vit til Jóhann Petersen og hoyra um Ungdómsstevnuna 2017, sum verður í Ebenezer 9.-12. mars. Til seinast hava vit Pola Jacobsen í útvarpsstovuni, har samtalan er um: Mátti Jesus doyggja ?

Vertur: Eydna Háberg. Teknikari: Tór Arni Samuelsen

Lurta eftir sendingini her
Um tú vilt taka sendingina niður, so høgraklikka slóðina og vel “Save link as…” ella “Gem destination som…”

Skriva viðmerking