Á Bylgjulongd mikudagin 9. nov. 2016

Á Bylgjulongd mikudagin 9. nov. 2016

Fyrru løtuna hava vit vitjan av Simon, Josandan og Emilie frá Eftirskúlanum Alterna, Hillerød, Danmark, sum greiða frá skúlanum og um ferðir til Afrika, Asia og Amerika og um læri-breytirnar: Extreme Leadership, Performance, Serve og Music. Eisini fyrr- og núverandi næmingar, Gunvá og Eva, greiða frá teirra upplivingum v.m. Meira kunning um skúlan sæst á facebook: Efterskolen Alterna ella heimasíðuna: Alterna.nu. Seinnu løtuna er samtalan við Poul Færø út frá Áp. 1, 8: “Men tit skulu fáa kraft, táið Heilagi Andin kemur yvir tykkum, og tit skulu vera vitni Míni, ….” – og úr 3. Móseb. 26, 44, um trúskap Guds móti sínum í samanhangi við 2. Tim. 2, 13-15 og til seinast um Jósef, sum leið ilt, men livdi fyri ásjón Harrans, samangreina við Sálma 18, 36. (Onnur skriftbrot Áp, 9, 31; Orðtøkini 3, 5-6; 2. Pæt. 1, 18-21)

Vertur: Dánial á Dul Jacobsen
Lurta eftir sendingini her
Um tú vilt taka sendingina niður, so høgraklikka slóðina og vel “Save link as…” ella “Gem destination som…”

simon-josandan-og-emilie-fra-eftirskulanum-alterna-10-11-2016

gunnva-og-eva-eftirskulanum-alterna-10-11-2016

Skriva viðmerking