Stuttbylgjan týsdagin 19. juli 2016

Stuttbylgjan týsdagin 19. juli 2016

Gestur í sendingini er Johann Petersen, ungdómsleiðari í Ebenezer. Evnið er: “Torførir spurningar úr Bíbliuni”. Hetta hevur verið frammi á ungdómsmøtum í Ebenezer, har ung hava sett spurningar og samtala um ymist, sum hevur teirra áhuga og sum upptekur tey í gerandisdegnum, t.d. um kristindóm, Guds vilja, átrúnað o.a. Síðani er orðið at grunda yvir; um trupuleikar og royndir, sum vit ikki skilja, men síggja úrsliti av aftaná. Dømini eru um Job; um Martu og Mariu og Jesus sum uppreisnin og lívið, Jóh.kap. 11; um Jesus og hina samversku kvinnuna, Jóh.kap. 4 og um Símun Pætur – sum hevði svørð, Jóh. 18, 10-11.

Vertur: Eydna Háberg. Teknikari Tór Arni Samuelsen
Lurta eftir sendingini her
Um tú vilt taka sendingina niður, so høgraklikka slóðina og vel “Save link as…” ella “Gem destination som…”

Skriva viðmerking