Stuttbylgjan hósdagin 14. juli 2016

Stuttbylgjan hósdagin 14. juli 2016

Albin Johannesen er í útvarpsstovni. Evnið er um krossin. Lisið verður úr 1. Kor. 1, 17-25. Hugleitt verður í trimum brotum. Fyrst um krossin og vanvirðingina, at verða hongdur á ein kross og tað bannið, ið krossurin hevði við sær. Gal. 3, 13; Gal. 6, 14. Síðani hvat hendir við krossin. Har fáa vit rættvísgering, fyrigeving syndana. Eitt umbýti fer fram. Samstundis sum øll okkara synd varð løgd á Jesus, varð øll Hansara rættvísi tilluta okkum. Es. 53, 5; Efes. 2, 9. Til seinast. Ávirkar krossurin okkara lív. Har finnað vit hvílu hjá Jesusi, við trúnni á Hann til ævigt lív. 1. Kor. 2, 22; Áp. 4, 19-20.

Vertur og teknikari: Albin Johannesen
Lurta eftir sendingini her
Um tú vilt taka sendingina niður, so høgraklikka slóðina og vel “Save link as…” ella “Gem destination som…”

atonement

Skriva viðmerking