Á Bylgjulongd hósdagin 26. mai 2016

Á Bylgjulongd hósdagin 26. mai 2016

Fyrst í sendingini eru tríggjir gestir. Tað eru Jónfríða Justesen, frá Soli Deo Gloria, Klaksvík, Heidi Jørgensen, undirvísari frá IABC (International Apostolic Bible College), Kolding, Danmark og Miriam Frederiksen, næmingur á IABC. Hetta er í samband við at eitt toymi frá IABC er á vitjan, har m.a. greitt verður frá um profetiska undirvísing, sum verður í Soli Deo Gloria, Klaksvík, leygardagin 28. mai, kl.10:00-16:00. Undirvísara verða Heidi Jørgensen og Caressa Vant Veer frá IABC. Øll eru vælkomin. Neyðugt er við tilmelding á 215247. Seinni í sendingini umrøður Kristian Hansen trúðarverju í evangeliunum.

Vertur: Maria Mørkøre – Teknikari: Jógvan Hansen
Lurta eftir sendingini her
Um tú vilt taka sendingina niður, so høgraklikka slóðina og vel “Save link as…” ella “Gem destination som…”

Skriva viðmerking