Muffins mikukvøldið 23. mars 2016

Muffins mikukvøldið 23. mars 2016

Hesaferð hava vit Bjarna Viggo Hansen á gátt. Bjarni er í herskyldu í Danmark í løtuni. Vit tosa við Bjarna, um lívið saman við Jesusi í slíkum umstøðum. Bjarni sigur at tað til tíðir kann verða ein hørð og stravin tilvera – til dømis tá hann var á felttúri/herferð úti í náttúruni í eina viku, har tað bæði var kalt og vátt og har hann nærum ongan svøvn og mat fekk – men sum Bjarni sigur, er tað gott at hava Jesus við á ferðini.

Vertir: Elisa Fríðfljóð Petersen. Dann Johannesen er teknikari
Lurta eftir sendingini her
Um tú vilt taka sendingina niður, so høgraklikka slóðina og vel “Save link as…” ella “Gem destination som…”

Muffins 23 mars 2016 - Elisa Fríðfljóð Petersen - Bjarni Viggo Hansen - Dann Johannesen

Skriva viðmerking