Á Bylgjulongd mánadagin 21. mars 2016

Á Bylgjulongd mánadagin 21. mars 2016

Fyrst hoyra vit um Páskastevnuna 2016 í Oasuni í Hoyvík, ið er frá 24.-28. mars. Í útvarpsstovuni greiða Dávid Petersen og Jóhan Petur Johannesen frá stevnuni. Skráin sæst á heimasíðuni: Oasan.fo. Møtini verða stoyma á heimasíðuni hjá Oasuni. Lindin fer at senda frá hesum møtum. Síðani hoyra vit um altjóða Down Syndrom dagin, sum er í dag 21. Mars. Greitt verður frá ymiskum tiltøkum í samband við dagin. Í útvarpsstovuni er Fía Petersen, sum er dagligur leiðari hjá Javna. Meira kunning sæst á heimasíðuni hjá Javna.fo og á facebook: Javni www.javni.fo

Vertir: Tór Arni Samuelsen
Lurta eftir sendingini her
Um tú vilt taka sendingina niður, so høgraklikka slóðina og vel “Save link as…” ella “Gem destination som…”

Down Syndrom dagur

Skriva viðmerking