Á Bylgjulongd týsdagin 23. feb. 2016

Á Bylgjulongd týsdagin 23. feb. 2016

Vit hava vitjan í útvarpsstovuni av Hans Berntsen úr Danmark, sum hevur møtirøð í Føroyum nú frá 22.-25. feb. 2016, har hann bjóðar fólki at hoyra um Jesus og har hann biður fyri fólki sum ynskja tað. Í sendingini greiður hann eisini frá hvussu hann kom at kenna Jesus og ymiskum upplivingum saman við Jesusi. Eisini sigur hann eitt sindur frá arbeiðinum í Tanzania. Til ber at fylgja við á facebook, við at søkja uppá Hans Berntsen, senda eina vinarumbøn, og har fylgja við møtum og hoyra vitnisburðar um grøðing v.m.

Vertur: Tór Arni Samuelsen. Teknikari Tór Arni Samuelsen
Lurta eftir sendingini her
Um tú vilt taka sendingina niður, so høgraklikka slóðina og vel “Save link as…” ella “Gem destination som…”

Skriva viðmerking