Á Bylgjulongd fríggjadagin 19. feb. 2016

Á Bylgjulongd fríggjadagin 19. feb. 2016

Vit práta við Heidi Thomsen og Tamaru Mneney, sum hava verið í starvsvenjing í Lindini seinastu 14 dagarnar. Vit hoyra eitt innslag, sum tær hava gjørt, har tær práta við Oddvør Toftanes á Lakjuni, Hannu Lervig og Hjørdis á Dalbø Gregersen, har tær hava verið í starvsvenjing. Síðani hava vit vitjan av Jóannes Fondsdal, Vestmanna, sum vann høvuðsvinningin frá Fonn Flog, ið Christian í Grótinum hevði latið í samband við 16 ára stuðulstiltakið hjá Lindini 23. Januar 2016. Jóannes greiður frá ymiskum í lívinum, hvussu hann kom at kenna Jesus o.a.

Vertur: Tór Arni Samuelsen
Lurta eftir sendingini her
Um tú vilt taka sendingina niður, so høgraklikka slóðina og vel “Save link as…” ella “Gem destination som…”

Skriva viðmerking