Á Bylgjulongd fríggjadagin 20. nov. 2015

Á Bylgjulongd fríggjadagin 20. nov. 2015

Fyrst í sendingini hava vit vitjan av Camillu Jarosciak, Casper Ullemose, Benedite Nunninger og Óla Poulsen frá Mariager Højskole. Tey eru á vitjan í Føroyum hetta vikuskifti, har tey eru við í ymiskum tiltøkum. Til ber at fara inn á heimasíðuna: mariager-hojskole.dk, har meira fæst at vita um skúlan. Síðani hava vit vitjan av Joakim Hjorth frá Børkop Højskole, Indre Missions Bibelskole, sum er í Føroyum til 30. November. Meira kunning fæst um skúlan á heimasíðuni: imb.dk. Til seinast er Margreth Jacobsen og Súsanna Thomsen í útvarpsstovuni og greiða frá savnsfløguni “Børnini syngja II”, har børn frá ymiskum sunnudagsskúlum syngja.

Vertur: Tór Arni Samuelsen
Lurta eftir sendingini her
Um tú vilt taka sendingina niður, so høgraklikka slóðina og vel “Save link as…” ella “Gem destination som…”

Mariager højskole logo

Børnini syngja

Skriva viðmerking