Á Bylgjulongd mánadagin 16. nov. 2015

Á Bylgjulongd mánadagin 16. nov. 2015

Fyrst í sendingini hava vit vitjan av Jaspur Johannesen og Sirikit Jacobsen, har tosa verður um ætlanina at hátíðarhalda Lindina, sum verður 16 ár, tann 21. Januar 2016. Ætlanin er at hátíðahaldið skal verða 23. Januar 2016 í Østrøm (á Skálatrøð). Nevnt verður eisini, at arbeitt verður við at gera tíðinda sendingar í Lindini. Síðani hava vit vitjan av Karoline Vibæk, Frederic Søndergaard og Kristoffer Riis frá eftirskúlanum Alterna, sum er fluttur frá Mariager til Hillerød í Danmark. Meira kunning fæst á heimasíðuni: Alterna.nu. Til seinast ringja vit til Olgu Magnussen, leiðara á Blákrossheiminum, um eitt familju skeið, ið tey skipa fyri. Meira kunning fæst á heimasíðum: Blakross.fo ella blakrossheimid.fo.

Vertur: Prepen Hansen og Tór Arni Samuelsen
Lurta eftir sendingini her
Um tú vilt taka sendingina niður, so høgraklikka slóðina og vel “Save link as…” ella “Gem destination som…”

Skriva viðmerking