Á Bylgjulongd týsdagin 23. juni 2015

Vit byrjað við at hoyra eina samrøðu, sum Preben Hansen hevði við Franklin Graham. Seinni í sendingini er Svenning av Lofti gestur, hann greiðir frá møtunum sunnukvøldið við Franklin Graham, har bjóaði fólki fram til frelsu og til ráðgeving og forbøn. Millum 250 og 300 fólk komu fram. Høllin, tjaldið og Dansifrøði vóru stúgvandi full av fólki, sum komu at hoyra Franklin Graham og heimskenda sangaran Michael W. Smith. Um onkur ynskir at stuðla tiltakinum Hásummarhátíð ber til at flyta pening inn á konto í Eik nr. 9181-4802979 ella fara inn á FB síðuna”Hásummarhátíð við Franklin Graham “.

Vertur: Eydna Háberg
Lurta eftir sendingini her
Um tú vilt taka sendingina niður, so høgraklikka slóðina og vel “Save link as…” ella “Gem destination som…”

Skriva viðmerking