Á Bylgjulongd fríggjadagin 13. desember 2013

Á Bylgjulongd fríggjadagin 13. desember 2013

føroyska innslagið verður Livar Nysted.  Allir upplýsingar annars og keyp og prísir av atgongumerkjum eru á  gls.fo.

Síðan fortelur Árni Øregaard um sín nýggja sang – Kristus føddur er í dag, staklag sum liggur á Youtube og Itune – har hann kostar 8,- kr.   Á  http://aoproject.bandcamp.com/  ber til at keypa lagið, lesa tekstin og hoyra ljóðklipp.

At enda greiðir Eyðun Jacobsen frá einari konsert, sum verður í kvøld í Kelduni í  Skálafirði.  Tey, ið framføra eru Kvartettin í Betesda, Zamar og Betesda Duettin.  Bæði Kvartettin í Betesda og Zamar hava givið út fløgu í ár, og tær kann man ogna sær har inni.

Vertur:  Tór Arni Samuelsen

Lurta eftir sendingini her

Um tú vilt taka sendingina niður, so høgraklikka slóðina og vel "Save link as…" ella "Gem destination som.

Skriva viðmerking