Á Bylgjulongd mánadagin 29. apríl 2013

Á Bylgjulongd mánadagin 29. apríl 2013

á www.provita.fo, og á facebook http://www.facebook.com/profile.php?id=100003060088474&fref=ts.  Síðan rigdu vit til Hjørdis Petersen í Bradford, Onglandi.  Hon greiddi frá, at hon og maðurin saman við Stephen Mathew frá Life Church koma til Føroyar mikudagin.  Tey skulu taka lut á ráðstevnuni í Deplinum í Skálavík komandi vikuskifti 3.-5. mei: "At byggja Guds ríki". Til ber at melda seg til á depil@depil.fo ella ringja tlf.530530 ella 530531. Lesa meir á www.depil.fo.  Seinasti gesturin í dag er Frants Jensen, aðalskrivari í Bláa Krossi Føroya, og hann greiðir frá landsinnsavningini 2013, sum verður nú leygardagin 4. mei.  Eisini greiðir hann frá fjórðu Blákrossbúðini, sum lat upp í Miðvági seinasta leygardag.  Les meir á www.blakross.fo.

Vertur: Tór Arni Samuelsen

Lurta eftir sendingini her

Um tú vilt taka sendingina niður, so høgraklikka slóðina og vel "Save link as…" ella "Gem destination som…"

Skriva viðmerking