Á Bylgjulongd mánadagin 30. januar 2012

Á Bylgjulongd mánadagin 30. januar 2012

og hann fall til jarðar og lá og veltist, og skúmið dreiv honum av munni.  Jesus spurdi nú faðir hansara: "Hvussu leingi hevur honum vitað so við?  Hann svaraði: "Frá tí hann var barn; mangan hevur hann kastað hann bæði í eld og vatn til at gera enda á honum. Men ert Tú nakað mentur, so miskunna okkum og hjálp okkum!" Jesus segði við hann: "Um Eg eri mentur! Alt er honum møguligt, sum trýr!" Við tað sama rópti faðir barnsins: "Eg trúgvi – hjálp vantrúgv míni!"

Les meira um ABC-barnahjálp hjálpararbeiðið á www.barnahjalp.fo  og www.abc.fo

Vertir: Absalon Áargarð og Tór Arni Samuelsen

Lurta eftir sendingini her

Um tú vilt taka sendingina niður, so høgraklikka slóðina og vel "Save link as…" ella "Gem destination som…"

Skriva viðmerking