Umveldi fríggjadagin 18. juni 2010

Umveldi fríggjadagin 18. juni 2010

Uppá spurningin, kom Jesus við eini nýggjari religión ella …?  Jesus kom ikki fyri at stovna eina nýggja religión ella at halda fram við jødadóminum.  Jesus kom við gleðiboðskapinum, og við honum fullu brikkarnir, ið higartil høvdu vantað í, uppá pláss í kristnilívinum/-undirvísingini.  Teir tosaðu eisini um Gudsríkið – Ríki Himmeríkis.  Við Jesusi kom ”Himmeríkið nær” – við Honum kom eitt petti av himlinum til okkum her á jørðina.  Síðan fóru Richard og Preben undir at tosa um og ummæla ein fullan posa av bókum, ið Richard hevði við frá "Bókhandlinum Logos". Nógv og áhugavert at velja í, nú summarfrítiðin nærkast, og fólk fáa tíð at lesa.  Har vóru lættar bøkur – eisini til ungdómin.  Og so "svervektararnir", ið onnur hava hug til.  Bæði danskar og enskar bøkur – fjølbroytt úrval.

Vertur: Preben Hansen

Lurta eftir sendingini her

Um tú vilt taka sendingina niður, so høgraklikka slóðina og vel "Save link as…" ella "Gem destination som…"

Skriva viðmerking