Umveldi fríggjadagin 29. januar 2010

Umveldi fríggjadagin 29. januar 2010

Preben ringdi til John Østergaard í Nuuk at frætta tíðindir haðani.  Nú er umleið eitt ár farið, síðan Kristiliga Útvarpið fór undir arbeiðið har yviri.  Aftaná at vanligu byrjanartrupulleikarnir vóru lidnir, hevur alt gingið uppá stás.  Sum vanligt nevndi hann aftur hesuferð stóra takksemið, tey føla fyri hjálpina –  bæði peningaligu og paraktisku – úr Føroyum.  Tey fáa nógvar gleiðligar afturmeldingar frá lurtarum –  tiltakið er sera væl móttikið av fólkinum. Jógvan Zachariassen tosði sera áhugavert m.a. um, hvat rørir seg í samkomuni og um, hvat hann metir sum størstu avbjóðingarnar sum samkomuleiðari.

Vertur: Preben Hansen

Lurta eftir sendingini her

Um tú vilt taka sendingina niður, so høgraklikka slóðina og vel "Save link as…" ella "Gem destination som…"

Skriva viðmerking