Umveldi fríggjadagin 27. november 2009

Eli fortaldi um, at hann og konan hava arbeitt tvey ár á heiminum í Kambodja.  Har búgva kvinnur, ið hava livað av at selja sín kropp í skøkjuumhvørvinum.  M.a. undirvísti kona Eli, Noomi kvinnunum 2 ferðir um vikuna í enskum.  Í morgin er so stuðulsdagur, har tey m.a. selja vørur, ið tey hava keypt á marknaðum har yviri, og eisini ber til geva eyka pening.  Pengarnir fara til kvinnuheimið í Kambodja og eisini tað í Teilandi.  Richard greiddi frá um Darwin, evolutiónslæruna og um bókina "Abernes oprindelse".  Í okkara skúlum í dag verður bert undirvíst í hesari teoriini.  Síðan tosaðu teir um skapanina – teirra fatan av skapanini sambært Bíbliuni. 

Vertur: Preben Hansen

Lurta eftir sendingini her

Um tú vilt taka sendingina niður, so høgraklikka slóðina og vel "Save link as…" ella "Gem destination som…"

Skriva viðmerking