Á Bylgjulongd 25. nov.

Á Bylgjulongd 25. nov.

Fyrst ringdu vit til Ben Eli Dam, at hoyra hvussu gekk við møtunum hjá Tom Rogar Edvardsen, sum vóru í vikuskiftinum 20.-23. nov.

Síðani ringdu vit til Svenning av Lofti, at hoyra um felagsmøtini sum hava verði í skúlanum í Kollafirði. Poul Færø og Svenning talaðu og Páll á Lakjuni leiddi møtini. Eisini var sangur og vitnisburður, bæði úr Missiónshúsinum og Zion í Kollafirði. Svenning segði at tað var rættiligur háðtíðardámur í Kollafirði.

Til seinast ringdu vit til Boga Andreasen, fyri at hoyra tað seinasta um jólakonsertina, sum verður leygarkvøldið 29. nov. kl. 20.00 í Ítróttarhøllini í Hoyvík við svensku songkvinnuni Carolu. Tað er útselt til konsertina, so at eini 1200 fólk fara at líða á leygarkvøldið. Hurðarnar opnað kl. 19.30

Lurta eftir sendingini her

Vertur: Tór Arni Samuelsen

Skriva viðmerking