M.C. á ferð í Ukreina, 14. partur

M.C. á ferð í Ukreina, 14. partur

Nomið verður við hin tigandi eftirleikin í sambandi við Tjernebyl óhappið. Visti tú at sameindu ríkisleiðararnir og Stalin fundaðust við býin Jalta í Ukreina, tá ið hernaðar snildirnar, sum skuldu basa Nazi Týsklandi, skuldu fáast frá hondini?
Vakur fleirrøddaður ortodoksur kirkjusangur og søga eru eisini á skránni, og danin Bo Jørgensen nemur m.a. við trupulleikan av at læknar og onnur vælútbúgvin í landinum fáa ov lítið fyri arbeiðið. Ein stuttlig um Sigvard Wallenberg, eina dugandi kokkahjálp úr Nólsoy, og eitt fantastiskt sigoynara fiólspæl, setur eitt minniligt lok á sendingina.

M.C. Restorff leggur til rættis

Lurta eftir sendingini her

Um tú vilt taka sendingina niður, so høgraklikka slóðina og vel “Save link as…” ella “Gem destination som…”

Skriva viðmerking